Guerrilla | 12+ Danstheater Aya / DOX

dinsdag 11 april 2017

Zaal

Robeco Kleine Zaal

 • Standaard
  € 15,00
 • Schouwburg Kaart
  € 12,00
 • Vakpas
  € 10,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 10,00
 • T/M 18
  € 10,00

Jongeren aan de macht?

Bankdirecteuren hebben een ongeremde zucht naar winst en schamen zich daar niet voor. De aandeelhouder is koning en regeringsleiders buigen voor de macht van het geld. Miljonairs worden miljardairs. Wie zijn deze mensen? Wat drijft hen? En waarom komt niemand in opstand tegen hun ideee╠łn? Hoe groot moet het contrast worden tussen arm en rijk? In de zaal ontstaat rumoer. Jongeren staan op en kapen het toneel. Is de revolutie uitgebroken?

In elke puber zit opstand. Om je eigen stem te vinden is het nou eenmaal nodig om je te verzetten tegen autoriteiten, zoals je ouders. Guerrilla stelt het publiek voor de keuze: staat iedereen er alleen voor of is er iets om samen voor te vechten?Krijgen de jongeren het publiek op hun hand of zijn de verleidingen van macht en rijkdom te groot?

In Guerrilla heeft het publiek een grote rol. De docenten van Aya en DOX hebben jongeren voorbereid in workshops, audities en trainingen. Tijdens de voorstelling staan ze naast de dansers en spelers op het toneel. Lukt het hun om hun stem beslissend te laten zijn? Uiteindelijk beslist het publiek: to win or not to win.

Credits

Regie en Choreografie Wies Bloemen Spelcoach Hildegard Draaijer Met vier dansers en vier spelers

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant