Nieuws

Kaartverkoop Moving Futures Festival is begonnen

Donderdag 08 februari 2018

Voor de vierde keer reist het dansfestival Moving Futures langs verschillende steden in Nederland. Deze festivaltrip toont ons de nieuwe gezichten van de hedendaagse dans en is volledig gewijd aan denk- en belevingswereld van de prille maker. Volg de makers in een technologische identiteitscrisis of verken de oeroude thema’s in een hedendaagse jas.

In een veelzijdig programma schetst het festival de contouren van een eigenzinnige generatie die voorop loopt en de dansdiscipline oprekt. En ook in deze editie krijgt het nieuwsgierige publiek een stem en zijn er tal van mogelijkheden om met de maker in gesprek te gaan of een blik te werpen achter de schermen.

Het festival is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen: Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, de Nieuwe Oost en Random Collision.

Maar liefst zeven voorstellingen, samengebundeld in vier programma's zijn er te bezoeken in de 3 dagen dat het festival is neergestreken in de Schouwburg.

Vrijdag 16 maart
19:30 Kleine Zaal: Double bill:
Clara - Natalia de Miquel
Singular - Johanna Tengan


21:00 Krijn Boon Studio: 
Kyabajō - Jija Sohn

Zaterdag 17 maart
21:00 Krijn Boon Studio: Double bill:
Yeah but no but yeah - Hilde Elbers
TRÆNS - Igor Vrebac


Zondag 18 maart
17:00 Krijn Boon Studio: Double bill:
In search of a title - Evangelos Biskas V & Elysia Mc Mullen
Infinite Games - Jonas Frey & Joseph Simon


Het Kleine Zaal-programma en de voorstelling in de Krijn Boon Studio op vrijdag zijn te combineren. Begin dan het bestelproces bij de Kleine Zaal; je kunt dan meteen voor maar vijf euro een kaartje voor de Studio kopen.

Rondom de voorstellingen is er nog veel meer te doen en te zien in TR Schouwburg. Kijk op de afzonderlijke voorstellingspagina's voor meer informatie.