Huur

Referenties

Referenties

"De ambiance in zowel de ontvangsthal als de Grote Zaal is de doorslaggevende reden geweest voor het kiezen van de Rotterdamse Schouwburg als locatie voor de Philips Innovation Award. De samenwerking met het team van de Schouwburg is ons enorm bevallen en de creatieve input vanuit de Schouwburg is van waarde geweest. Ook is de technische dienst zeer bekwaam en enorm behulpzaam." 
Freek Huisman - Philips Innovation Award 2015

“De Schouwburg heeft een goed team dat enthousiast is, meedenkt, ideeën heeft en de productie tot een goed einde brengt. Wij hebben een fantastische bijeenkomst gehad en we komen dan ook graag weer terug.”
Sena Çetinel - Robeco

“We hebben de hele Schouwburg afgehuurd voor ons jubileumfeest. In de Hal konden we tot in de late uurtjes dansen. Het evenement kreeg een extra dimensie door het ondernemersstuk De Familie Avenier. Dat werd die avond exclusief voor onze medewerkers gespeeld. Cultuur is welkom in het bedrijfsleven. Het beklijft. Onze mensen hebben nog lang nagepraat over de avond.”
Patrick van ’t Hoff (directeur) - Van Uden Group

"Jaarlijks organiseert Rabobank Rotterdam op een wisselende locatie in Rotterdam, een nieuwjaarsreceptie voor haar relaties en voor alle medewerkers van de bank. Bij de keuze voor een locatie kijken we naar een aantal criteria die voor ons belangrijk zijn. Zo moet voor ons de locatie een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid hebben, voldoende capaciteit (ruim 500) en een gezellige ambiance. Het gebruik van de theaterzaal voor een plenaire sessie in combinatie met de hal voor het gezellige samenzijn erna, is ons goed bevallen. De hal met haar unieke Mediawand heeft een prettige, warme sfeer en biedt door het gebruik van de aanwezige bar goede mogelijkheden om onze gasten optimaal te verzorgen. Tenslotte hebben we de samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg als zeer prettig, professioneel en uitermate flexibel ervaren."
Nicolette Wolff-van Dijl - Rabobank Rotterdam

Wij zijn door de Schouwburg erg goed bediend. De medewerkers zijn flexibel, pragmatisch en denken mee, waardoor er veel werk uit handen werd genomen. Een groot pluspunt was voor ons de Mediawand in de Hal. Al vanaf de andere kant van het schouwburgplein konden onze bezoekers een blik werpen op de wand en was de locatie goed herkenbaar.
Kristel Steeds - Emprove