Café Fatal LesDJ

zondag 25 februari 2018

Zaal

TR Schouwburg Hal

Kom dansen, kom sjansen!

Cafe Fatal: de GLBT+ danssalon van Rotterdam. Iedere laatste zondag van de maand. Eerst een uur les, voor wie dat wil, van Dansschool De Klerk. Daarna is het vrij-dansen. Van ballroom tot latin, alles komt voorbij. Kom samen, of alleen, iedereen kan dansen!

*quickquickslowwwwwwwww*

Geschikt voor beginners, linkervoeten en gevorderden.

 

Praktische informatie

Aanvang les: 19.00 uur
Locatie: Theater Rotterdam, Hal
Hetero friendly. Kaartverkoop (voor dansers én kijkers) € 5,00 aan de deur.

Volg Cafe Fatal op Facebook!

 

Meer informatie

De uit Berlijn geïmporteerde stijldanssalon voor LHBT’s kent geen drempels: ervaren of onervaren, onzeker of overmoedig, een sterk ritmegevoel of altijd net een tel te laat. Het maakt niets uit. Beginners en gevorderden van alle leeftijden dansen op dezelfde vloer onder leiding van de ervaren stijldansinstructrice Colinda de Klerk en haar assistent Eric van Schijndel. Verschillende dansen komen voorbij, van statige Engelse wals tot speelse samba.

Begin 2013 haalden het Dj duo LesDJ dit concept naar Rotterdam. Er ontstond een harde kern van liefhebbers die op hun beurt weer anderen uitnodigden. Sommigen waren afwachtend, terwijl anderen de dansvloer bestormden met een uit nostalgie ontwaakte liefde voor het dansen.

De verschillende niveaus tussen de deelnemers zijn nooit een obstakel, er is juist sprake van uitwisseling. Een uur les en daarna vrij dansen. Daar mengt het gezelschap zich, waar beginners zwieren door de zaal in de geoefende armen van de gevorderden.

 

Credits

Cafe Fatal is een initiatief van LES dj* in samenwerking met Dansschool De Klerk en Ketelbinkie

Fotogalerij

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant