Self-fulfilling prophets Laura van Dolron

donderdag 18 januari 2018

Een theatrale blind date met Theo Maassen en Steve Aernouts

In Self-fulfilling prohets brengt Laura een ode aan de toneelspeler, die meestal in dienst staat van het concept van de regisseur. Nu draait Laura de rollen om en zet Theo Maassen en Steve Aernouts en wat zij te zeggen hebben in het zonnetje.

Laura benadert de professionele acteurs met de vraag ‘Wat kunnen wij zeggen op een podium om de wereld te verbeteren?’ De antwoorden die ze krijgt werkt ze in korte tijd om tot drie theaterteksten, samen één toneelstuk. Pas op deze avond krijgen de drie spelers ‘hun’ tekst te zien. Onder live regie van Laura beleven ze samen met het publiek try-out, première en laatste voorstelling in één. Vanuit de vaste overtuiging dat je met taal de wereld mooier kan maken en dat dromen dichterbij komen door ze uit te spreken.

Met Self-fulfilling prophets – een theatrale blind date – heeft Laura een nieuwe manier gevonden om de theaterzaal te vullen met een spannende mix van engagement, kwetsbaarheid en humor. De voorstelling speelt speciaal in het kader van Laura’s 15 jarige jubileum.

Credits

Concept, tekst en regie: Laura van Dolron Spel: Theo Maassen en Steve Aernouts Techniek: Saskia Koenders Zakelijk leiding: Nora Duijf Verkoop & tourneeplanning: Inke Berbee Publiciteit & marketing: Mijke Godschalk

Mede mogelijk gemaakt door Imagine 2020, funded with support from the European Union.

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant