De Orde van de Dag Nieuw Utrechts Toneel (NUT)

woensdag 25 april 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

  • Standaard
    € 15,00
  • TR Pas
    € 12,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Al het nieuws. Geordend.

De Orde van de Dag is het grootste complot van het Nederlands theater. Een wijdverspreide, illuminati-achtige samenzwering van honderden acteurs, schrijvers en muzikanten. Kees van Kooten bleek al lid, Ellen Parren, Maarten Heijmans…en wie weet wie er dit jaar ingezworen wordt.


De Orde blijkt dit seizoen ook in Rotterdam aanwezig om het nieuws van de afgelopen maand te ordenen, in een spectaculair onvoorspelbare actualiteitenshow, gemaakt in één dag. In één dag wordt de actualiteit ontcijferd, ontheiligd en ontleed. En de scènes, liedjes en sketches die dat oplevert, zie je na die avond nooit meer. Een unieke, en eenmalige ervaring. Iedere maand weer.


Het ondergesneeuwde wordt op een voetstuk gezet, de hype wordt doorgeprikt en het onbegrijpelijke is na vanavond klaar als een klontje. Aan het eind van de avond weet je alles wat je moet weten. En alles wat je niet hoeft te weten, weet je ook!


Een actualiteitenshow, in één dag geschreven, gerepeteerd en op muziek gezet door de leden van een illuster gezelschap, vol Rotterdams maaktalent. Daar wil je bij zijn.

 

 

 

 

Credits

Onder leiding van:
Milou Brockhus en Daan Windhorst

Fotogalerij

Willem Popelier
Willem Popelier

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant