Workshop Kylián4all | 6+ Introdans

woensdag 28 maart 2018

Zaal

TR Schouwburg Educatieruimte

IntroDANSKLAS voor iedereen van 6 tot 12 jaar.

Tijdens de IntroDANSKLAS van Introdans kruipen de deelnemers in de huid van een Introdanser en maken zij op actieve wijze kennis met de familievoorstelling KYLIÁN4ALL van Introdans.
Een docent van Introdans leert de deelnemers danscombinaties aan uit de voorstelling en ze gaan ook zelf creatief aan de slag en maken een eigen choreografie. Alles natuurlijk op muziek uit de voorstelling.
Het is een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Danservaring is niet vereist en speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Naast het actieve dansgedeelte vindt er ook een kort gesprek plaats, waarin de schouwburg-etiquette en onderwerpen rond de voorstelling aan de orde komen zoals decor, belichting, een dag van een danser of het werk van de choreograaf.
Op deze manier nemen de kinderen een dag voor de voorstelling alvast een kijkje in de keuken van ons dansgezelschap. Tegelijkertijd ervaren zij hoe leuk en uitdagend het is om samen te dansen en in korte tijd eenvoudige danscombinaties onder de knie te krijgen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 28 maart 2018
Tijd: 14:00-15:00 uur
Kosten: 5 euro p.p.
Waar: Educatieruimte

Wil je meer weten over de voorstelling die op donderdag 29 maart te zien is? Klik dan hier.

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant