De Onzichtbare Man | 4+ Theater Artemis

zondag 29 april 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

 • Standaard
  € 11,00
 • TR Pas
  € 8,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 11,00
 • T/M 18
  € 11,00

Filosofisch verstoppertje met Jetse Batelaan en René van ’t Hof

Niemand ziet de drie verlegen goochelaars. Zijn ze er wel of niet? Loopt daar iemand? Wie zit er aan dat theekopje, dat onzichtbaar de lucht in getild wordt? En wat ligt er onder het tapijt? De mannen halen alles uit de kast om hun bestaan in twijfel te trekken. Ze staan stil in een hoek, laten zich wegspelen door vier cavia’s en trekken zorgvuldig aan onzichtbare touwtjes. Wat maakt dat iemand er is? Is dat wel zo? Weten we dat wel zeker? Geloof je het zelf? De onzichtbare man is verstoppertje spelen op filosofisch niveau.

 

In De onzichtbare man werken regisseur Jetse Batelaan en acteur René van ’t Hof opnieuw samen. Na het bekroonde De man die alles weet kon dat niet uitblijven. Eerst werd de kleuter uitgedaagd door de kennis van de man die alles weet, nu stelt De onzichtbare man hun geloof op de proef.

Credits

Regie Jetse Batelaan Spel René van 't Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven Kostuums Liesbet Swings Muziek Keimpe de Jong, William Bakker Decorontwerp Jetse Batelaan, Eva Koopmans (assistentie) Lichtontwerp Bart van den Heuvel

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant