Motel Mozaïque Motel Mozaïque 2018

do 19 april 2018 t/m za 21 april 2018

Zaal

TR Schouwburg Hele gebouw

MOTEL MOZAIQUE FESTIVAL 2018

In april 2018 vieren we met Motel Mozaïque de 18e editie van MOMO Festival in hartje Rotterdam! Kom met je vrienden drie dagen lang dansen, wegdromen, je ogen uit kijken en genieten bij de tofste nieuwe bands, acts, theatermakers, performers en kunstenaars.

Ga jij in 2018 ook mee op avontuur? De data voor MOMO18 zijn 19, 20 & 21 april 2018. De Early Bird kaartverkoop start op vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur, klik hier voor kaarten. 

“Gewone popfestivals zijn er al genoeg en Motel Mozaïque deed recht aan Rotterdam als veelzijdige kunststad.”
– NRC

Laat je door de gidsen van Motel Mozaïque (ver)leiden langs de verborgen plekken en blikken in de stad. En natuurlijk kun je ook blijven slapen, op een bijzondere plek met het project Slapen in Kunst of in de beste hostels van Nederland, want die staan in Rotterdam. Verwacht het beste weekend vol onverwachte ontmoetingen en rijke contrasten!

 

PROGRAMMA & OPENINGSAVOND

De programmering van Motel Mozaïque zal wederom zeer contrastrijk zijn, van obscure bands tot uitzinnige performances. Het programma voor de openingsavond, op donderdag 19 april 2018, is al deels bekend en bestaat in ieder geval uit de Britse producer/zanger SOHN, het Nederlands-Vlaams acteurscollectief Wunderbaum met de première van hun voorstelling ‘Daar gaan we weer’, en de Bulgaarse performer extraordinaire Ivo Dimchev presenteert zijn nieuwe album ‘Sculptures’.

Binnenkort worden meer namen voor MOMO18 bekend gemaakt.


START EARLY BIRD KAARTVERKOOP

De Early Bird kaartverkoop voor Motel Mozaïque Festival 2018 start op vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster. Scherp geprijsde passe-partouts, dagtickets en kaartjes voor het slaapproject of slapen in de beste hostels zijn dan allemaal verkrijgbaar.


BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van MOMO18 en haar laatste nieuwtjes en bevestigingen? Attend via het Facebookevent 


PLAYLIST MOMO

Benieuwd naar welke toffe acts de afgelopen jaren allemaal op MOMO speelden? Duik in het muziekprogramma met deze Spotify playlist van MOMO 2011 – 2017 

Fotogalerij

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant