Drie koningen Theater Rotterdam: Marjolijn van Heemstra

wo 18 april 2018 t/m do 26 april 2018

Zaal

TR Witte de With Zaal

  • Standaard
    € 17,00
  • TR Pas
    € 14,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Deze voorstelling is verplaatst naar seizoen 2018-2019.

Wegens omstandigheden is de voorstelling verplaatst naar seizoen 2018-2019. De kaartverkoop zal begin juni 2018 starten. Heeft u dit seizoen al kaartjes gekocht? De kassa zal in dat geval spoedig contact met u opnemen.

 

Sinds we bestaan heeft het nachtelijke licht ons de weg gewezen en ons geholpen onze weg te vinden. Met het uitbannen van de duisternis raakten we ons oude navigatiesysteem kwijt, en daarmee misschien ook het besef van onze plek in het heelal. In Drie koningen voert Marjolijn van Heemstra drie mannen op die verdwaald zijn in de stad. Letterlijk of figuurlijk, fysiek of in hun hoofd. Mannen die hun oude wijk niet meer herkennen, de taal niet spreken of de routes niet begrijpen. Mensen die weerloos staan tegenover de ingewikkelde netwerken die onze verlichte steden zijn geworden. De titel verwijst naar de drie koningen die op kerstavond een ster zagen die hen de weg wees naar hun doel. In onze tijd zouden ze hopeloos verdwalen. Wie kijkt er tegenwoordig nog omhoog?

Drie koningen is een voorstelling over hoe de mens tegenwoordig zijn weg vindt, of juist niet meer. Over het licht boven ons hoofd en in onze smartphones. Over wat het betekent te leven in het uitgestrekte heelal, hoe de maan ons kan troosten en de zon nieuwe moed geeft. Over de wereld die we uit het oog verloren zijn.

Credits

Tekst, concept, regie Marjolijn van Heemstra Muziek Roald van Oosten

Fotogalerij

Bob Goedewaagen
Bob Goedewaagen

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant