Dansclick 19 Korzo Producties

vrijdag 9 maart 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

  • Standaard
    € 15,00
  • TR Pas
    € 12,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Ontdek en ontmoet de nieuwste generatie dansmakers

Korzo laat het publiek kennismaken met de nieuwste generatie dansmakers. DansClick presenteert stukken van uiteenlopende choreografen, met introducerende videoportretten en een après dans waarbij het publiek kan napraten met de choreografen en dansers.

“Korzo bewijst opnieuw dat het een belangrijke rol speelt in het ontwikkelen en aan de man brengen van choreografisch talent” (Het Parool ★★★★ over DansClick 18)

Tijdens de negentiende editie presenteert Korzo On hold van Ryan Djojokarso en de winnaar(s) van de BNG Bank Dansprijs 2017, die in het najaar wordt uitgereikt.

On hold is deel drie uit een reeks duetten over een jong, ongetrouwd koppel. Het begon met Balts (2013), een paringsduet tegen het decor van een uitbundige natuur. In Nomophobia (2015) ontwikkelt zich een afstand tussen de twee, met de smartphone als metafoor. Het koppel lijkt op elkaar uitgekeken te zijn in On hold (2016), een wanhopige, maar liefdevolle poging om opnieuw tot elkaar door te dringen, tot bloedens toe.

“Een bijzonder geestig en goed doordacht werk” (De Volkskrant ★★★★)

Het laatste deel, Final, maakte Ryan in het najaar van 2016 voor het talentontwikkelingsprogramma Danslokaal van Conny Janssen Danst.

Credits

Concept en choreografie Ryan Djojokarso Met Luca Cacitti en Aimée Lagrange Muziek Johnny Tillotson, Ricky Nelson, Ritchie Valens, The Everly Brothers, Little Eva, Paul Anka, Bobby Vee en Bobby Darin

Fotogalerij

Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag
Rob Hogeslag

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant