Geluk Toneelschuur Producties / Nina Spijkers

zaterdag 3 maart 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

  • Standaard
    € 15,00
  • TR Pas
    € 12,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Montagevoorstelling over de druk om gelukkig te zijn.

Nina Spijkers maakt samen met een club jonge acteurs muziektheater over onze obsessie voor geluk. Met de druk om gelukkig te zijn groeit ook de berg aan mogelijkheden om dit geluk te bereiken. Van therapie tot stilteretraite, van komkommerwater tot mindfulness, het geluk ligt voor het grijpen. Wie nog ongelukkig is, moet wel een slecht voorgelichte stumperd zijn.

Intussen groeit het aantal jonge mensen met paniek- of angststoornissen, depressies en burn-outs. De happy few etaleren hun geluk op social media, de rest van ons doet daar alsof. Nina Spijkers: “Op een geestige manier gaan wij met het publiek op zoek naar wat geluk nou eigenlijk is. En of het misschien wel meer binnen bereik ligt op het moment dat we stoppen het geluk zo krampachtig te forceren.”

Credits

Regie Nina Spijkers, Coach Jeroen de Man Met Linde van den Heuvel, Victor IJdens, Tessa Jonge Poerink en Sander Plukaard Geluidsontwerp William Bakker Decor Ruben Wijnstok Licht Julian Maiwald Kostuums Bernadette Corstens Met dank aan Imke Smit

Annaleen Louwes

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant