Beauty en het Beest | 8+ Maas Theater en Dans

vr 2 maart 2018 t/m zo 4 maart 2018

Zaal

TR Schouwburg Grote zaal

 • Standaard
  € 17,00
 • TR Pas
  € 14,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 17,00
 • T/M 18
  € 17,00

Het beroemde verhaal over een bijzondere liefde.

Beauty rent achter een pratend paard aan en raakt verdwaald in een wereld van kwaadaardige kinderen en goedhartige helpers. Ze moet aardbeien plukken in de sneeuw, slapen bij een poel, uren dansen op het mos. Totdat het monster een prins is geworden. Welk meisje heeft de moed om een monster te kussen? Soms moet je doorzetten. Als je vader in gevaar is, bijvoorbeeld. Beauty en het beest is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, verbluffende goocheltrucs en een zingend bos. Een betoverend liefdesverhaal met dwaaldansen en elvenmuziek voor iedereen vanaf 8 jaar. En met acht zangers van het Nederlands Kamerkoor.

Moniek Merkx: “Er is een heldenrol voor ieder kind dat voorbij de buitenkant denkt, die een monster in de ogen durft te kijken. Dat vind ik een spannend gegeven. Ik stel me voor dat het zich afspeelt in een lyrische wereld met een duister bos als bron van al die onbewuste angsten en avonturen.”

Credits

Tekst en regie Moniek Merkx
Muziek Joop van Brakel en anderen
Decor Sanne Danz
Kostuums Nicky Nina de Jong
Met Niek van der Horst, Rosa van Leeuwen, Freek Nieuwdorp, Gale Rama, Jurriën Remkes, Anneke Sluiters, jongeren en acht zangers van het Nederlands Kamerkoor

Noa Verhofstad

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant