Sneue gevallen | 6+ Theater Sonnevanck

zondag 25 februari 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

 • Standaard
  € 11,00
 • TR Pas
  € 8,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 11,00
 • T/M 18
  € 11,00

Een absurd gevoelige komedie

Bram voelt veel, heel veel. Hij is zo’n jongen die verlegen wordt van sommen. En gym, daar kan Bram ook heel eenzaam van worden. Jannet is van streek. Ze is juf, maar raakt helemaal in de war als ze een kinderstem hoort. Als Bram zijn vriend uitlaat, een onzichtbare hond, komt hij Jannet tegen in het stille parkje waar zij rust zoekt. Als ze van de schrik zijn bekomen blijken ze lotgenoten. Met tranen in hun ogen en een brok in hun keel richten Bram en Jannet de Eerste Hulp voor Sneue Gevallen op. Speciaal voor mensen zoals zij. Het loopt storm. Bram en Jannet zijn heel voorzichtig eventjes echt gelukkig. Maar dan staat brandweercommandant Martin voor de deur. Hij wil ook meedoen, maar hij heeft nog nooit gehuild. Mag hij er dan wel in?

Sneue gevallen is een absurdistische komedie over trillende knieën en bibberende onderlipjes. Karlijn Kistemaker regisseert. Ze maakte in 2015 het lovend ontvangen Galileo, ook bij Theater Sonnevanck.

Credits

Tekst Leon Brill Concept en regie Karlijn Kistemaker Dramaturgie Flora Verbrugge Muziek Wilko Sterke Vormgeving Calle de Hoog Spel en zang Freek den Hartogh, Jos Nargy en Yara Alink

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant