HelloGoodbye Cie. de KOE

zaterdag 17 februari 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

  • Standaard
    € 17,00
  • TR Pas
    € 14,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Een stuk zonder midden

De KOE is nog niet klaar met het midden. In Beckett Boulevard zocht de groep het midden, in HelloGoodbye probeert ze het midden juist te ontlopen: dat gaat over het aankomen en vertrekken van mensen.

Het stuk bestaat in zijn geheel uit aankomst- en vertrekscènes uit de Russische en westerse literatuur, aangevuld met eigen teksten. Zijn we alleen opgelucht om ergens aan te komen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee, welke bagage laten we achter? Hoe lang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is, maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom lukt het de mensen die hun jas aandoen om weg te gaan maar niet om te vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen?

HelloGoodbye
is een komedie zonder midden. Acht acteurs laten in een montage van ontvangst- en afscheidsceremonies vijfendertig personages opkomen en afgaan. Want uiteindelijk blijft niemand.

Credits

Van en met Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede / Greet Jacobs, Peter Van den Eede, Mats Vandroogenbroeck, Michael Vergauwen, Willem de Wolf, Tanya Zabarylo
Dramaturgische ondersteuning Louise Van den Eede
Techniek Bram De Vreese en Pol Geusens
Productie de KOE
Met de steun van de Vlaamse overheid

Fotogalerij

Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos
Koen Broos

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant