De Familie van Nielie, barst van liefde | 6+ Kwatta

zaterdag 17 februari 2018

Het eerste deel van een muzikaal feuilleton over een droomfamilie

Wie wil er op avontuur met een nieuwe familie? De Familie van Nielie is compleet nieuw, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond (dat wel), en een nieuw varken.

Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je je kunt verstoppen en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval! Bij de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar het kan ook wel eens misgaan. Wat doe je als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat heerlijke nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.
 

De Familie van Nielie is het eerste deel van een familieavontuur dat de komende vier jaar speelt. Een verhaal met veel liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen.

Credits

Tekst en regie Josee Hussaarts Muziek Rogier Bosman Decor en kostuums Barbara Kroon Poppen Siem van Leeuwen Met Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux, Lena Stallinga

Recensies

De turbulenties in een samengesteld gezin
*** recensie De Volkskrant, Annette Embrechts, 5-1-18

Download de hele recensie.
Nieuwe familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien
**** recensie Theaterkrant, Henri Drost

Download de hele recensie.
Puzzelen met de familie van Nielie
**** recensie Kidsweek, Maartje Dammers

Download de hele recensie.

Fotogalerij

Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca
Laura Luca

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant