Comeback | 8+ Beumer & Drost

zondag 11 februari 2018

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

 • Standaard
  € 11,00
 • TR Pas
  € 8,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 11,00
 • T/M 18
  € 11,00

Muziektheater over twee gesjeesde artiesten die uit de put krabbelen

Beroemd worden is makkelijker dan beroemd blijven. En als dat laatste niet meer lukt, heb je altijd de comeback nog. De hunkering naar erkenning en applaus drijft twee artiesten op leeftijd naar het tv-programma That’s rock-‘n-roll! Hun optreden wordt een ramp. Op de vlucht voor de media belanden ze in een diep donker bos waaruit ontsnappen niet mogelijk lijkt. Maar gelukkig is dankzij de muziek toch nog licht aan het eind van de tunnel, en blijkt de sleutel van het succes dichterbij dan ze dachten.

Comeback is opgebouwd uit bekende TV-formats, programma’s waarin intimiteiten en vernederingen schaamteloos de openbaarheid in worden geslingerd. Hoe schokkender en vulgairder, hoe hoger de kijkcijfers, want het maakt niet uit hoe ze over je praten, als ze maar over je praten. Familietheatergezelschap Beumer & Drost bestaat twintig jaar. Comeback is een feestelijke jubileumvoorstelling vol live muziek en nog nooit eerder vertoond filmmateriaal voor iedereen vanaf 8 jaar. Gerhardt, bekend van de band Beans & Fatback, zorgt voor de muziek en speelt mee.

Credits

Concept en tekst Peter Drost en Michael Helmerhorst Regie Michael Helmerhorst Muziek Gerhardt Met Peter Drost en Gerhardt

Recensies

Hilarische satire op realityshows
★★★★ recensie De Volkskrant, Annette Embrechts, 8-1-18

Download de hele recensie.

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant