Ouds & Nieuws Show 2017 Het Zuidelijk Toneel / Orde van de Dag

zaterdag 30 december 2017

Zaal

TR Schouwburg Robeco kleine zaal

  • Standaard
    € 17,00
  • TR Pas
    € 14,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Alles over 2017 geestig op een rijtje

In een tijdperk waarin kranten deprimerend zijn en Facebook vol fake news staat, is de actualiteit volgen slecht voor je humeur. Geen wonder dat mensen zich willen terugtrekken in een eigen Lalaland. Gelukkig zorgen Het Zuidelijk Toneel en Orde van de Dag voor duiding: opnieuw brengen ze in december het jaaroverzicht van 2017. Het is inmiddels een traditie. I

eder jaar zetten de acteurs, muzikanten en schrijvers van de Ouds & Nieuws Show zich aan de onmogelijke taak om de beste presentatie te vinden voor alle diplomatieke rellen, verkiezingsspecials, aanslagen en tweets van Donald Trump.

Twee muzikanten, drie acteurs, vier schrijvers en een regisseur annex spreekstalmeester zorgen voor een mix van sketches, improvisaties, columns, gedichten, toneelscènes en verrassend goede liedjes.

“Leuker dan De Lama’s ooit waren, scherper dan Dit was het nieuws en net zo schrijnend als het beste uit Koefnoen: gaat dat zien.” (Theaterkrant 2014)

Credits

Van en door Frank van Kasteren, Mark Kraan, Michiel Lieuwma, Greg Nottrot, Marcel Osterop, Jibbe Willems en Daan Windhorst

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant