Sneeuwwitje 3+ Het Kleine Theater

zondag 10 december 2017

Helaas is een van de spelers van Sneeuwwitje uitgevallen. Het Kleine Theater speelt in plaats daarvan Een Wintersprookje (3+).

Eens, midden in de winter, toen de sneeuwvlokken uit de hemel dwarrelden, zat een koningin te naaien bij een kozijn van zwart ebbenhout. Ze prikte zich in haar vinger en er vielen drie druppels bloed in de sneeuw. Omdat dat rood in de witte sneeuw er zo mooi uitzag, wenste de koningin een kindje met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Zo begon het sprookje van Sneeuwwitje, honderden jaren geleden.

Dit jaar kust Het Kleine Theater haar opnieuw wakker. Het Kleine Theater bestaat uit de actrices Vimala Nijenhuis en Anke Engels. Ze werkten bij theatergezelschappen en in televisieproducties en films en begonnen in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier.

Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en intrigerende personages. Aan de sprookjes die ze vertellen geven ze een eigen draai, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Credits

Concept en spel Anke Engels, Vimala Nijenhuis en Nina van Koppen Eindregie Vincent Rietveld Muziek Richard Hakkenes

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant