Tetris, mon amour Club Guy & Roni / Slagwerk Den Haag

donderdag 30 november 2017

Zaal

TR Schouwburg Grote zaal

  • Standaard
    € 23,00
  • TR Pas
    € 20,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

Tetris als metafoor voor het echte leven

Het computerspel Tetris is fascinerend en verslavend. Tetris werd in 1984 uitgevonden en veroverde razendsnel de wereld. Choreografe Roni Haver was er ooit zelf aan verslingerd. Nu maakt ze er een explosieve voorstelling over waarin de dansers van Club Guy & Roni en de musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel, in een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen.

Tetris mon amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht, kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. Thijs de Vlieger van het elektronische trio NOISIA maakte nieuwe muziek voor de voorstelling. In Tetris mon amour neemt het tempo toe en komt de lat steeds hoger te liggen. Daarbij ligt de totale ineenstorting altijd op de loer.

---
Inleiding
19:15-19:45 uur

Plus inleiding een uur voor aanvang voorstelling

Credits

Choreografie Roni Haver Vormgeving Ascon de Nijs Muziek Thijs de Vlieger (NOISIA) Muzikale leiding Fedor Teunisse Live muziek Jonathan Bonny, Pepe Garcia en Niels Meliefste Met Camilo Chapela, Angela Herenda, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly en anderen

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant