Club Imagine Verhalen van verandering

do 8 februari 2018 t/m do 28 juni 2018

Zaal

TR Schouwburg Hal

Club Imagine zoekt met verbeelding antwoorden op vraagstukken rond het klimaat en de socio-ecologische crisis. Voor iedereen die niet stil wil blijven zitten. Club Imagine is er om de zes weken, op donderdag tussen vijf en zeven en vertrekt vanuit de hal van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Club Imagine neemt je mee op weg langs verhalen van verandering. Je doorkruist de Schouwburg, en onderzoekt onderwerpen vanuit verschillende perspectieven. Bijvoorbeeld via een mini-college of het werk van een beeldend kunstenaar, via een installatie op de mediawand of een perfomance, en regelmatig ga je zelf met iets aan de slag. Wees welkom bij deze kruisbestuivingen tussen wetenschappers, activisten, ondernemers en kunstenaars, waarin grote thema’s hanteerbaar worden gemaakt zonder te versimpelen.

Dit seizoen staat Club Imagine in het teken van de Zeven Hoofdzonden. Als eeuwenoude spiegels weerkaatsen deze begrippen ons gedrag. Ondeugdelijk gedrag is er in overvloed. We schenden de planetaire buitengrens, en gaan door een sociale ondergrens. Maar de daad van het zondigen impliceert ook dat er een keuze is. Precies dat gaat Club Imagine verkennen, met artistieke en activistische verbeeldingskracht.

 

Route Imagine

In Route Imagine zijn voorstellingen bijeengebracht die de mens bevragen: onze positie in de wereld, onze onderlinge relaties, onze eigen tijd en ruimte. Autonome makers vinden nieuwe vormen uit om hardop en collectief hierover na te denken. Het is theater dat je aan het denken zet, zacht maar genadeloos. De voorstellingen en makers in de Route Imagine komen terug in de verdiepende programma’s van Club Imagine.

 

Praktische informatie

Vrije entree, vanuit de hal van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg

Inloop: 17:00
Programma: 17:15 - 19:00
Locatie: Hal, TR Schouwburg
Toegang: Gratis, maar we horen graag of je erbij wilt zijn. Meld je aan door een email te sturen aan kassa@theaterrotterdam.nl 


Edities 2017-2018

donderdag 28 september:1/7 Woede
donderdag 9 november: 2/7 Hoogmoed
donderdag 21 december: 3/7 Traagheid
donderdag 8 februari: 4/7 Afgunst
donderdag 22 maart: 5/7 Hebzucht
donderdag 19 april: 6/7 Gulzigheid
donderdag 28 juni: 7/7 Wellust

 

Volg het laatste nieuws op onze Club Imagine Facebookpagina.

Bekijk hier het volledige programma.

------------------------

 

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Imagine 2020, funded with support from the European Union
Programmamaker Arie Lengkeek Coproducent Theater Rotterdam 

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant