Superleuk, maar voortaan zonder mij Theater Rotterdam: Wunderbaum

di 12 september 2017 t/m zo 8 oktober 2017

Zaal

Ferro

  • Standaard
    € 17,00
  • Schouwburg Kaart / TR Pas
    € 14,00
  • Student / Cjp / Ckv
    € 10,00

De onbereikbaarheid van de ultieme ontspanning.

Superleuk, maar voortaan zonder mij is de journalistieke neerslag van een zevendaagse cruise in de Caraïben op de MS Nadir. In 1997 publiceerde de Amerikaanse auteur David Foster Wallace zijn essay over onze zelfvernietigende prestatie- en amusementscultuur. Wunderbaum nam het als uitgangspunt voor een grootschalige locatievoorstelling.

Aan het materiaal van Foster Wallace voegen de acteurs van Wunderbaum hun eigen ervaringen als cruise-entertainers toe. Speciaal voor deze voorstelling gingen ze een week lang aan boord van het mega-cruiseschip AIDAPrima. Op dit schip, dat iedere donderdag aanmeert in Rotterdam, verzorgde de acteursgroep voor 150 Duitse cruisepassagiers een entertainmentprogramma over Angela Merkel en Europa. Superleuk, maar voortaan zonder mij is een voorstelling over onze hang naar totale ontspanning en de onbereikbaarheid daarvan.

Credits

Van en met Walter Bart, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Maartje Remmers Vormgeving en licht Maarten van Otterdijk Muziek Jens Bouttery Video Arjen Klerkx

Fotogalerij

Jan Dirk van der Burg
Jan Dirk van der Burg

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant