Old Gangsters Never Die YoungGangsters

wo 16 augustus 2017 t/m zo 20 augustus 2017

Zaal

Op Locatie

 • Standaard
  € 17,00
 • Schouwburg Kaart / TR Pas
  € 14,00
 • Student / Cjp / Ckv
  € 10,00
 • T/M 18
  € 10,00

Mad Max meets Sylvester Stallone in hard actietheater

De YoungGangsters maakten de afgelopen jaren met hun zelf ontwikkelde vechttheater furore op festivals als Oerol, Lowlands en Over het IJ. Voor de nieuwe locatievoorstelling Old gangsters never die werken de YoungGangsters samen aan met acteur Ko van den Bosch, ooit mister Alex d’Electrique, later en van de aanjagers van het Noord Nederlands Toneel.

YoungGangsters gaat dit keer de strijd aan met de leeftijd. In een tijd waarin verjonging en innovatie het hoogste goed is, brengt YoungGangsters met Old gangsters never die een ode aan de oudere generatie.

YoungGangsters bestaat uit regieduo Lotte Bos en Annechien de Vocht, ‘de Tarantino’s van het Nederlands toneel’. “We zijn gefascineerd door ‘het ouder worden’ van onze vaders. De mannen die ons grootbrachten en de wereld lieten zien. Onze helden. En nu worden ze langzaam oud. Tegelijkertijd zijn ze ondernemender dan ooit. En hebben ze haast. Zowel bij ons als bij hen groeit het besef van een eindig leven. Ze verliezen goede vrienden terwijl ze zelf nog midden in het leven staan.”

Credits

Concept en regie Lotte Bos en Annechien de Vocht Vormgeving Mats Boswijk Met Ko van den Bosch, Niek van der Horst, Nick Bos en Julia van der Vlugt

Fotogalerij

Joost de Haas
Joost de Haas

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant