MIRROR MIRROR Conny Janssen Danst

wo 21 juni 2017 t/m zo 9 juli 2017

Zaal

Onderzeebootloods

 • Standaard
  € 39,50
 • T/M 18
  € 32,50
 • Student
  € 32,50
 • CJP-Pas
  € 32,50

Conny Janssen Danst viert haar 25-jarig bestaan.

Er zijn nog enkele tickets voor zaterdag 1 juli beschikbaar, verder zijn helaas alle voorstellingen van MIRROR MIRROR uitverkocht. Wil je toch een poging wagen om deze prachtige voorstelling niet te missen? Zie hieronder onze wachtlijstprocedure:

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om bij de locatiekassa een volgnummer te krijgen. Vijf minuten voor aanvang worden de niet afgehaalde reserveringen vrijgegeven en doorverkocht aan het eerstvolgende volgnummer op de wachtlijst.

Let op! De volgnummers worden alleen uitgereikt aan bezoekers die daadwerkelijk naar de Onderzeebootloods toekomen en zich melden bij de locatiekassa.

De kans is groot om via deze weg alsnog de voorstelling te zien. We kunnen het alleen niet garanderen. Houd er dus rekening mee dat je wellicht voor niets naar de locatie bent gekomen. We zullen in ieder geval onze uiterste best voor je doen!

 

In samenwerking met Sinfonia Rotterdam en Aloha presenteert Conny Janssen Danst in de zomer van 2017, als hoogtepunt van het jubileumjaar, de terugkeer van deze succesvolle locatievoorstelling naar de Rotterdamse haven. Mét ijzersterke dansers en live muziek van Sinfonia Rotterdam, het orkest o.l.v. Conrad van Alphen.
Gelegen aan de Maas vormt de immense ruimte van de RDM Onderzeebootloods met zijn architectonische metaal constructies de plek waar dans, live muziek, diner en een levendig randprogramma samenkomen.

 

Pers

Trouw plaatste MIRROR MIRROR in de top 3 van beste dansvoorstellingen van 2014 en was net als andere pers razend enthousiast.

"MIRROR MIRROR bracht het krachtigste toneelbeeld van het jaar, vol spiegelingen,
schaduwspel en weerkaatsing op een rimpelend wateroppervlak. Tjonge, wat mooi: Janssens emotionele dans, weerspannig én vloeiend, als metafoor voor de stroom van het leven." (Trouw, ★★★★★)

"Emotionele, intuïtieve dans in een karkas van staal en beton [...] Wat een mooie, troostrijke voorstelling." (Trouw, ★★★★★)

"Een hoogtepunt in het oeuvre van Conny Janssen." (De Volkskrant, ★★★★)

"Conny Janssen Danst verleidt op spetterende wijze met MIRROR MIRROR." (Cultuurbewust.nl, ★★★★)

 

Diner 

Tijdens MIRROR MIRROR kookt Aloha Rotterdam een 3-gangenmenu met uitsluitend biologische ingrediënten te reserveren à € 29,50. Let op; beperkte beschikbaarheid. In verband met grote belangstelling zijn helaas alle Diners uitverkocht.
Wo, do, vr & za: diner voor aanvang, v.a. 18.00 uur.
Zo: diner na afloop, v.a. 16.30 uur.
Reserveren: tegelijkertijd met het bestellen van tickets voor de voorstelling.
 

Waterbus

Reis in stijl, kom met de boot. De Onderzeebootloods is vanaf halte Erasmusbrug (Willemskade) eenvoudig te bereiken met de Aqualiner (waterbus). Deze vaart in 15 minuten naar halte RDM-Heijplaat, op 5 minuten loopafstand van de Onderzeebootloods. Na afloop worden extra bootdiensten ingezet om terug naar Rotterdam Centrum te varen. Kaarten voor de waterbus kunt u online kopen op deze site.

 

Locatie

RDM Onderzeebootloods
RDM-straat 1
3089 JS Rotterdam

Er is voldoende Parkeergelegenheid op het RDM-terrein.

 

 

Credits

Choreografie: Conny Janssen
Dansers: Ricardo Vera Afanador (stage), Davide Bellotta, Tu Ngoc Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing (stage), Martijn Kappers, Célinne Moza (stage), Nina Plantefève-Castryck, Youp Scheffer (stage), Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Mitchell-lee van Rooij, Noa Van Tichel (stage), Liza Wallerbosch (stage)
Toneelbeeld: Thomas Rupert
Dramaturgie: Judith Wendel

Fotogalerij

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant