Caen Amour Trajal Harrell

do 9 februari 2017 t/m vr 10 februari 2017

Harrell, inmiddels de darling van de internationale performance scene, verbindt heden en verleden. Caen Amour: levend mode- en dansmuseum

Trajal Harrell, de darling van de internationale performance scene, verbindt heden en verleden in de installatie Caen Amour, een coproductie met Productiehuis Rotterdam. De voorstelling ging afgelopen zomer in première tijdens Festival d’Avignon en is later te zien in The Museum of Modern Art (MoMa) en Barbican Art Gallery in Londen. Tjarall Harrell ontwikkelde dit levende dansmuseum tijdens de twee jaar dat hij artist-in-residence was in het MoMa. De verleidelijk buikdansachtige ‘hoochie choochie’ dans uit de negentiende eeuw was het beginpunt voor Caen Amour.


Harrell is het meest bekend van zijn voorstellingen Twenty Looks en Paris is Burning at The Judson Church waarin hij postmoderne dans combineert met de New Yorkse vogueing scene. Caen amour is een dansinstallatie met de energie van een modeshow. We zien de performance zowel op het podium als backstage, een levend dansmuseum dat is opengeklapt. Caen Amour – Tjaral Harrell do 9 feb, 19:00 en 21:00 vr 10 feb, 16:30 en 21:30 Haltheater
 

Maak je avond compleet en koop een kaartje voor de Art of Performing Night a €25,-, naast twee mooie nieuwe Beeldspoorplaten zie je naast  Caen Amour ook de voorstelling  A possibility of an abstraction en is er een tof feestje na afloop.

Caen amour is onderdeel van de serie Art of Performing, bekijk hier de trailer

 

Credits

Choreografie en soundtrack Trajal Harrell
Vormgeving Jean Stephan Kiss
Met Trajal Harrell, Thibault Lac, Perle Palombe, Ondrej Vidlar en een plaatselijke gastdanser
Coproductie Productiehuis Rotterdam.

Caen amour is onderdeel van een speciaal programma rondom de viering van 25 jaar Beeldspoor, de kunstcollectie van de Rotterdamse Schouwburg.

 

Fotogalerij

Orpheas Emirzas
Orpheas Emirzas
Orpheas Emirzas
Orpheas Emirzas

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant