Stop Acting Now - Extended Edition Wunderbaum

donderdag 25 februari 2016

Film, theatraal evenement en exclusieve afterparty

Op donderdag 25 februari presenteert Wunderbaum een special event in het kader van zijn nieuwste film Stop Acting Now. Samen met regisseuse Mijke de Jong maakte het Rotterdamse collectief een docudrama waarin de groep stopt met acteren en overgaat tot écht handelen. We volgen de verwoede pogingen van de acteurs om de wereld radicaal te veranderen, maar ten koste van wat? De verschillen in aanpak en visie zetten de groep steeds verder onder druk.

Aftertalk
Speciaal voor deze gelegenheid volgt na de film een theatrale aftertalk, waarin de oudgediende acteurs openhartig terugblikken op deze woelige gebeurtenissen. Wat hebben hun engagement en idealisme nou opgeleverd? Zijn ze ooit weer gaan toneelspelen? En zijn ze überhaupt nog samen?

Afterparty vanaf 22:15
De avond eindigt met een spectaculaire afterparty: The New Forest Entertainment Department! Op veler verzoek is Wunderbaum en zijn knokploeg van zelfredzame burgers terug met deze euforisch-chaotische tombola van bizarre acts, uitzinnige bandoptredens, keiharde Karl Marx karaoke en een schandalig interactief to-do-lijstje voor de stad Rotterdam die gepresenteerd wordt door een rasechte Amsterdamse.

The New Forest
Stop Acting Now – Extended Edition maakt deel uit van The New Forest: een platform voor maatschappelijke verandering. The New Forest werpt een blik op de samenleving van morgen. The New Forest is een groeiend samenwerkingsverband tussen Acteursgroep Wunderbaum en talrijke partners, vrijwilligers en toeschouwers. The New Forest bestaat uit theatervoorstellingen, seminars, een filmproject, contextprogramma’s en online content. The New Forest is more real than life.

Credits

Van en met Wunderbaum live en op beeld Regie film Mijke de Jong Camera film Emo Weemhoff Productie film Wunderbaum en Topkapi Coproducent Rotterdam viert de stad!

Wat vinden andere bezoekers

 • Toen de film begon, wist ik niet goed wat ik ervan kon verwachten. Maar dat kwam al heel snel goed. Ik vond het een hele leuke film. Ook de aftertalk vond ik erg lachen. Het was wel iets aan de lange kant. Had wat korter gemogen. De 'karaoke show' en de 'to do top 10' vond ikzelf wat minder. Ik had ook meer de indruk dat de mensen gewoon lekker wilde dansen. Sowieso bedankt voor de gezellige avond!

  Anne 98 weken geleden geleden

 • Ik heb de film ook tijdens de première op het IFFR gezien. Het viel me op dat de bezoekers nu meer reageerden, meer lachten. De aftertalk was leuk, maar de scene duurde te lang. De afterparty was geweldig, maar dat is Wunderbaum wel toevertrouwd.

  Rob 98 weken geleden geleden

 • Geweldige film, helaas deed de theatrale aftertalk hier nogal afbreuk aan. Wat een afknapper!

  Margahofland98 weken geleden geleden

 • Aangrijpende beleving van het theater van de wreedheid! Kom er goed gebroken uit, mooi werk!

  Nscm99 weken geleden geleden

 • Wij vonden het een leuke, geweldige, gekke avond. Een beetje vies ook ,maar dat beviel ons wel

  Henk&Elseline 99 weken geleden geleden

 • Ik moest vreselijk lachen om de theatrale aftertalk. Prachtige mensen dat Wunderbaum sr.

  Vincent 99 weken geleden geleden

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant