Pudding Tarzan | 6+ Max Tak

zondag 24 januari 2016

Een voorstelling tegen pesten

Iwan wordt door zijn klasgenoten gepest. Iedereen noemt hem Pudding Tarzan. Dat doet hem pijn en maakt hem verdrietig. Maar gelukkig heeft hij fantasie en gevoel voor humor. Pudding Tarzan behandelt een vervelend onderwerp, maar toch loop je waarschijnlijk vrolijk de zaal uit, door de muziek en de grappige liedjes.

Het boek Pudding Tarzan is van Ole Lund Kierkegaard. Simon van der Geest, bekend van de jeugdromans Spinder en Dissus (allebei bekroond met een Gouden Griffel), schrijft de tekst en de liedjes. Helge Slikker (Kauwboy) componeert de muziek.

EXTRA workshop na afloop van de voorstelling

Na afloop van Pudding Tarzan biedt MaxTak een bijzondere muziekworkshop aan waarin kinderen samen een lied leren zingen en deze ook (op eenvoudige wijze) leren begeleiden op een muziekinstrument.
In de workshop ontdekken kinderen dat muziek het uitgelezen middel is om emoties tot uitdrukking te brengen. Welke soorten muziek roepen welke emoties op? En waardoor komt dat eigenlijk? 

Praktische informatie
Tijd: 16:15 - 17:00 uur

Let op beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Credits

Regie Hans Thissen Tekst Simon van der Geest naar Ole Lund Kierkegaard Compositie Helge Slikker Muziek Reint van den Brink, Saskia Meys en Frederike Maus Met Marijn Klaver, Thijs Steenkamp en Tomer Pawlicki

Recensies

Iwan Olsen zal nooit een held worden, maar dat betekent niet dat hij met zich laat sollen.
*** Theaterkrant - Brechtje Zwaneveld

Download de hele recensie.

Fotogalerij

Wat vinden andere bezoekers

Op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Geef als eerste uw mening over deze voorstelling?

Wat vond u van deze voorstelling

Ook interessant